keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Astraterra: seikkailupeli koko perheelle

http://www.astraterra.fi/kokoperheen-roolipeli/






Ensi lauantaina on Mannun vartijoiden miitti Karsikon nuorisotalolla. Arhi on luvannut vetää Astraterraa, joten kannattaa kysyä onko siihen vielä paikkoja, jos perheessä olisi kiinnostusta esim. lapsilla, tämä sopii nimittäin kaikille! (Arhin voi etsiä Facebookista: Arhi Makkonen)
edit. Astraterra on kuulemma täynnä, mutta klo 17.30 Arhi vetää Noita-nimistä peliä jossa kuulemma paljon tilaa, VINK VINK. (Ei kuulemma niin lapsiystävällinen) Mutta  molempia saa tulla vaikka vain katselemaan!

Tiedän, että muutama nuorempi pelaaja on tutustumassa seikkailupeleihin lauantaina Arhin johdolla Astraterran kautta. (n. 12- vuotiaat).
Menen itse miittiin L:n kanssa, eli 4-vuotiaan poikani. Saas nähdä mitä saadaan siellä kahdestaan aikaseksi. :) Ainakin lupaan ottaa kuvia ja tehdä taas lyhyttä juttua tänne.
Astraterra on koko perheen seikkailupeli ja heidän verkkosivuilta saa ladattua PDF:nä kirjan johdannon. Sivuilta löytyy myös näyte itse pelistä, joten tähän voi tutustua myös täysin itsenäisesti. Pelillä on onnistuneet sivut, joten suosittelen kiinnostuneita käväisemään siellä pikapikaan!

Astraterrassa yhdistyy taianomainen maailma, jossa kelluvat saarekkeet tarjoilevat fantasia/sci fi osastoa kunnioittavalle herkullisen matkan!
Miska Fredman, Astraterran pääsuunnittelija ja viiden lapsen isä, kertoo pelistä lisää kotisivuilla. 
Astraterraa pidetään mukaansatempaavana seikkailupelinä, joka sopii kaikille 7-vuotiaista ylöspäin.

Lue lisää myös Hikinörtin blogista.


“Kaikki lähti siitä,  kun halusimme kokeilla lasten kanssa jotain roolipeliä. En kuitenkaan löytänyt mitään suomenkielistä roolipeliä, joka olisi sopinut sellaisenaan myös pienemmille lapsille. Omien varhaisten roolipelikokemusten perusteella ajattelin, että vanhojen raunioiden tutkiminen on jännää ja hauskaa puuhaa, joten otimme sen pelin kantavaksi ajatukseksi”
- Fredman

http://www.burgergames.com/notes/summer14.html



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti