sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Joensuulaista roolipelausta/hengailua/yhdessäoloa: Mannun vartijoiden miitti 23.1






Tämä oli ensimmäinen miitinkini. Otin L:n mukaan. Suuntasimme Karsikon nuorisotalolle, vaikka en itseäni enää kovin "nuorisoksi" tunnekaan. Eteisessä oli toistakymmentä kenkäparia. Keittiössä porisi kahvi. Arhi löytyisi kuulemma henkilökunnan huoneesta vetämästä Astraterraa - seikkailupeliä nuoremmille. Suuntasimme sinne.

Myönnän, että Joensuulaisten keski-ikä on ropettajien joukossa Etelää nuorempi, mutta tästäkin miitistä löytyi kaikenikäisiä vauvaiästä eteenpäin.
Astraterra
Aloitetaanpa Astraterrasta! Arhi nimittäin veti peliä 10, 11 ja 12-vuotiaille tytöille. Facebookissa oltiin innoissaan, että näinkin nuoria oltiin saatu miittiin mukaan ja moni oli kiinnostunut, jatkaisivatko tytöt pelaamista. Palaute yhdeltä tyttöjen huoltajalta oli:

"Tytöt täällä juuri kertoo miten huippu peli oli! Kiitos! Noilla sattuu poskiin kun nauratti niin paljon.

Kyllä tarina kuulostaa siltä, että ihan huippu pelinjohtaja oot ollu smile emoticon"


smile emoticon
Ei vois kyllä Arhi paljon parempaa palautetta saada!

Arhi höpöttää 

Lisäksi miitissä tehtiin paljon muuta!

Miekkailimme L:n kanssa. Olin Donatello ja L oli Michelangelo. L pelasi myös videopelejä Tuomaksen kanssa. Minä join kahvia ja vilkuilin ympärilleni hermostuneena. Kuten tapaan kuuluu, kun ollaan ekaa kertaa vieraassa paikassa. No ei! :D



Tuomas onki kyborgi...


Nuokkarilla on keittiö, jossa voi vaikka paistaa pizzaa jos tulee nälkä. Miitit kestää kuitenkin siitä klo 12 alkaen aina iltaan saakka, niin kannattaa eväitä ottaa mukaan.

Tää ei ollu ihan meidän juttu.. Se kaatui koko ajan.

Sitten voi pelata ihan perinteisiäkin pelejä. Shakista ei L vielä innostunut.
Domino 
Biljardi



Kaiken kaikkiaan eilinen miitti taisi mennä hyvin. Siellä kävi ennätysmäärä, kaiketi yli 40 kävijää ja kaikki suunnitellut pelit saatiin pelattua. Näin ainakin ymmärsin facebookkia lukiessani. Toivon, että nuoremmat Astraterra-tytötkin jatkavat pelailuaan ja uskaltautuvat uudestaan mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti